Welkom op de website van LensArt Fotografie!

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Hans Mulder, geboren en getogen in Leeuwarden en mijn passie is fotografie. Die fascinatie voor fotografie is er altijd geweest. Met mijn eerste zuurverdiende centjes heb ik op 11-jarige leeftijd een fuji-kleinbeeldcamera gekocht, met ingebouwde flitser. Maar liefst 109 guldens, een waar kapitaal in die tijd en op die leeftijd!

De prijs voor de aanschaf van fotorolletjes en het ontwikkelen en afdrukken van de foto’s is voor mij destijds de reden geweest de fotografie op een laag pitje te zetten. Maar het heeft me nooit helemaal los gelaten. In 2005 heb ik een high-end compactcamera gekocht en er ging een nieuwe, digitale wereld voor me open! De interesse groeide uit naar een hobby, de hobby groeide uit naar een verslaving…

Inmiddels ben ik in het bezit van 2 professionele Nikon fullframe spiegelreflexcamera’s met een mooie set lenzen. Ik kan gebruik maken van een mooie studio-ruimte in Leeuwarden. Daarnaast beschik ik over een accu en studiolampen, om ook op locatie een perfecte lichtsituatie te kunnen creëren. Mijn hart ligt met name bij fotograferen van mensen op locatie. En dan bijvoorkeur omgezet naar zwart-wit.

Op alle afbeeldingen op mijn website en mijn portfolio op facebook rust auteursrecht. Dit houdt in dat mijn foto’s niet zonder toestemming van mij gebruikt mogen worden, voor welk doeleinde dan ook.

Mocht u meer informatie willen over wat ik eventueel voor u kan betekenen? Voel u niet bezwaard geheel vrijblijvend contact met mij op te nemen.

Veel kijkplezier op mijn website!
Hans Mulder

dsc_6718bwlogo